Wysłany: 2009-05-20, 11:43 PIECZENIE JĘZYKA I PODNIEBIENIA
Od października mam uczucie pieczenia języka i podniebienia.Byłam u laryngologa, w poradni chorób błony śluzowej,miałam robiony wymaz z gardła i stwierdzono grzybicę,dostałam leki biorę je już od ponad 2 miesięcy i niestety nic mi nie pomagają.Ja już dłużej z tym nie wytrzymam,niewiem gdzie mam z tym iść i jak się dalej leczyć,jestem zrospaczona i zrezygnowana,a najbardziej boję się tego,że jest to jakaś groźna i nieuleczalna choroba.pomocy!!!!!!
ale to jest z reguły dość widoczna jednostka chorobowa.
Skoro widoczna dla studenta IV roku stomatologii to chyba tym bardziej widoczna dla lekarzy z poradni chorób błony śluzowej.?
Ale nie musisz odpowiadać.
Taki mały OT.
ochkarol - racja. Dlatego powiedziałem, że to jedna z opcji i z reguły bywa z miejsca rozpoznawana lub wykluczana. Ale czasami tak nie jest. Czasami trzeba przejść się po kilku specjalistach, zanim dostanie się właściwą diagnozę.
Zdradź mi taką jedną, drobną rzecz, bo mnie nurtuje - z jakiego powodu nie kwestionujesz żadnej z wypowiedzi pacjentów, natomiast moje nigdy Ci się nie podobają. Ja mam czasami wrażenie, że szukasz zaczepki. Szukasz? Bo wtedy będziemy mieli jasność .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Istotna informacja: ten serwis wykorzystuje pliki cookies
Używamy informacji zapisanych za pomocą
cookies i podobnych technologii w celach reklamowych, statystycznych
oraz w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników.
Mogą też korzystać z nich współpracujący z nami reklamodawcy oraz firmy
badawcze.
Jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies,
to będą one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przeglądarce
internetowej
możesz zmienić ustawienia
dotyczące cookies. Dowiedz się więcej o naszej
polityce prywatności