Postautor: anula2209 » 11 stycznia 2017, 21:03
Nie zakładam nowego watku,żeby nie zaśmiecać,choć akurat ten jest mocno nie na temat-szczerze mówiąc bardzo brakuje mi tego dawnego ,niemal codziennego wchodzenia na dentonet.Działo się,fajnie było.
Ale do rzeczy,
czy Was naprawdę nie rusza fakt,że technicy przyjmują pacjentów,psują rynek,mącą w głowach.
Ja jakoś nie mogę się z tym pogodzić,że patrzymy tak przez palce,obojętnie.
Wczoraj policja wyprowadziła z gabinetu dentystę Sławomira S.,bo pracował bez uprawnień-ma zawieszone do 2020,grozi mu do roku ,choć pewnie skończy się grzywną. I również wczoraj pacjent ,któremu robimy protezy zapytał mnie czemu będzie tak drogo ,bo jego żona na górze robiła po 350zł.
Na górze jest lab,z którym muszę się pożegnać,bo nie trawię takiego cwaniactwa-ostatnio zaczęli przyjmować bezpośrednio,a jeszcze reklamują się na forach na fejsie etc.
Są jakieś procedury,paragrafy ,co Wy o tym myslicie,coś robicie?
Zadzwoniłam do izb ,a pani ze śmiechem rzekła,że właśnie wczoraj ich sprzątaczka wróciła od technika,bo sobie robi właśnie u technika- załamka...
Na fejsie widziałam apel ,żeby się wpisać na listę odnośnie samorządu dentystów-może wtedy by coś drgnęło w tym oburzającym mnie temacie.
Proszę ludzie,piszcie więcej,z Wami świat był lepszy !