Centrum Szkoleniowe DSI Face-Clinic, ul. Łuczek 4, Warszawa / 2019-08-31
590 zł brutto
JacekW pisze: rozporządzenie w sprawie świadczeń gwarantowanych z zakresu leczenia stomatologicznego
http://www.mz.gov.pl/wwwm...y=131&ma=030411
Wyolbrzymiasz,jeśli chodzi o asystentki to ustawa obowiązuje od 2010r,tylko rozporządzenie stopniowo wprowadza obowiązek szkoły co roku w dodatkowym zakresie świadczeń.No i dobrze. A zgodnie z prawem w gabinecie prywatnym tez powinna być asystentka po szkole i renomowane gabinety tego wymagają. Obserwując asystentki po szkole i bez szkoly widać roznicę.I tak powinno być.stomat2 pisze:kolejny bat dla desperatów współpracujących z NFZ
ebrandy pisze:Osoba pracująca na stanowisku pomocy dentystycznej(....)w podmiotach leczniczych niebędących przedsiębiorcami
Pomoc dentystyczna może pracować tylko w placówkach publicznych?
zofia57 pisze:A zauważyliście zapis dotyczący leczenia endodontycznego osobom powyżej 18 roku życia? Do tej pory myślałam że leczenie dotyczy zębów jednokanałowych czyli górne5 dolne 4 i 5 leczyłam na fundusz i za to NFZ płacił (starałam się być uczciwa- jak się należy to leczymy) a teraz czytam że trzonowce i przedtrzonowce tylko powyżej 18 roku życia i u kobiet ciężarnych....dla mnie to lepiej....
zofia57 pisze:No może nie nie będą kazali płacić bo zwoniliśmy do mazowieckiego NFZ -tu i wyraźnie nam powiedzano że zęby jednokanałowe leczymy za darmo....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości
O nas Dentonet - Internetowy Serwis Stomatologiczny.
Pierwszy, największy i najpopularniejszy stomatologiczny portal w Polsce.
Powstał w połowie 2000 roku, a swój debiut miał na wystawie CEDE w Łodzi we wrześniu 2000 roku.