Strona 5 z 5

: 24 kwietnia 2013, 20:19
autor: optimal
tomstom12, tzn?

: 24 kwietnia 2013, 20:43
autor: palp
To znaczy jestem 24 raporty w plecy?

: 24 kwietnia 2013, 22:00
autor: tomstom12
tomstom12, tzn?
- to znaczy: mój przemiły pan od serwisu kf zainstalował mi program na którym mam co pól roku archiwizować raporty dobowe dla urzedasów z us- które to urzedasy mimo szkoleń tego nie potrafia, jak znam życie- zadzwonie do mojego przemiłego pana serwisanta w stosownej porze i on mi to zrobi- jak sama nie bede pamietała jak to szło :lol:

[ Dodano: 2013-04-24, 23:02 ]
To znaczy jestem 24 raporty w plecy?
- chodzi o wszystkie raporty od czasu ,,istnienia " kasy w Twoim gabinecie :lol:

: 24 kwietnia 2013, 22:19
autor: palp
Ale archiwizować możemy co pół roku a nie codziennie.

: 24 kwietnia 2013, 22:24
autor: tomstom12
Ale archiwizować możemy co pół roku a nie codziennie.
można codziennie, byleby archiwizacja na kompie była

: 24 kwietnia 2013, 23:49
autor: buc
Przeciez większość naszych kas archiwizuje elektronicznie na karcie SD kopie paragonów. Chcecie to dub lować? Chyba ,że macie kase drukojąca kopie na papierze.

: 25 kwietnia 2013, 09:54
autor: kowal
Wracając do wpisów na kasie - poczekam na kontrolę. Jak się przyczepią to zakończę sprawę na Brukseli. Będę maił powód do zwadzenia miasta. Wpisywanie co było zrobione jest naruszeniem tajemnicy. Paragon może podlegać przecież natychmiastowej kontroli urzędnika us po wyjściu pacjenta z gabinetu lub płatnikiem może być mąż pacjentki. I nap. wpiszemy proteza całkowita, a żona ukrywała ten fakt prze mężem.

: 25 kwietnia 2013, 10:54
autor: anna t
Przeciez większość naszych kas archiwizuje elektronicznie na karcie SD kopie paragonów. Chcecie to dub lować? Chyba ,że macie kase drukojąca kopie na papierze.
Ja mam kartę i drukuję dla pacjenta na papierze.

: 15 grudnia 2013, 01:23
autor: becia
Słuchajcie,a jak US przyjdzie nas kontrolować,to może zaglądać do kompów?mam Prodentisa,wpłaty są archiwizowane,czasami rejestratorka nie nabije na kasę,wiem,bo raport z kasy nie ma się do raportu z programu...jest manko...i co??

: 17 grudnia 2013, 00:18
autor: palp
Prodentisa musisz mieć zabezpieczonego hasłem. Tajemnica lekarska.
I nie chwal się że z niego korzystasz,
ani tym bardziej, że ewidencjonujesz w nim wpłaty.

: 22 grudnia 2013, 10:06
autor: becia
no tak,hasła mają wszyscy pracownicy.ok,dzięki