Bea, nie znasz, b nie obracasz się w śrdowisku najbiedniejszych ludzi.Wy naprawdę znacie pary, które świadomie decydują się na bezdzietność (1 dziecko) z powodów finansowych?
bezrobotnej z doktoratem?Moze przekazac jakims biedniejszym te pincetke? Na cele charytatywne?
A sukcesem jest ......?Dawno tu nie zaglądałam. Po treści dyskusji potwierdzam - Polak Polakowi wybaczy przekręty, ale nigdy nie wybaczy sukcesu!
Niekoniecznie z doktoratem,ale czasem życie płata nawet wykształconym rózne figle.bezrobotnej z doktoratem?Moze przekazac jakims biedniejszym te pincetke? Na cele charytatywne?
chyba koleżanka ma na myśli wyciąganie 500+, bo o tym tu dyskusja.A sukcesem jest ......?
albo doradzić jej, zeby sobie 4ke urodziła. jakie to prosteMoze przekazac jakims biedniejszym te pincetke? Na cele charytatywne?
bezrobotnej z doktoratem?
nie obrażam sie z zasady prosze tylko zebys wiecej mnie nie mieszał w swojej argumentacji juz nie mam ochoty z wami dyskutowac na ta chwile ...losiu, obraziłeś się?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości
O nas Dentonet - Internetowy Serwis Stomatologiczny.
Pierwszy, największy i najpopularniejszy stomatologiczny portal w Polsce.
Powstał w połowie 2000 roku, a swój debiut miał na wystawie CEDE w Łodzi we wrześniu 2000 roku.