Centrum Szkoleniowe DSI Face-Clinic, ul. Łuczek 4, Warszawa / 2019-08-31
590 zł brutto
qwert no i tu jest problem czemu narzucac?qwert jak ktos jest wierzący i traktuje to serio to nauka kościoła przekłada sie na kazdy aspekt jego zycia nie tlyko na wiareqwert pisze: Niech tylko nie narzuca innym swoich reguł.
wejść, do kościoła jest bardzo łatwo / najczęściej bez własnej woli/, odejść baaaardzo trudno. mimo , że z własnej woli
optimal pisze: może więc autor tego tematu powie choć dwa zdania od siebie - co miał na myśli formułując w taki sposób wątek?
kowal pisze:Chciałem również zwrócić uwagę na manipulacje GW i ogólnie propagandy rządowej wykorzystujące okazję aby odwrócić uwagę ludu od spraw, którymi ma się nie interesować,
kowal pisze:aferami kolesi z rządu, gwałtownie zbliżającym się kryzysem, za spowodowanie którego będzie obarczony bogacący się kościół.
kowal pisze: jesteście w stanie wymienić żadnych zasług kościoła katolickiego poza fajnym samochodem biskupa. A może wiecie o działalności Caritasu, hospicjów? Działalność Caritas jest o rząd wielkości większa niż WOŚP. A za to cichsza, bardziej codzienna, mniej spektakularna. Ale oczywiście mamy huczny dzień WOŚP, dnia Caritas w kalendarzu nie ma - może dlatego że kościelny i napisanie o zasługach kościoła katolickiego nie przejdzie przez gardło wielu.
Ci ci będą chcieli od razu wyśmiać mnie, przeczytajcie ostatnie zdanie z powyższego artykułu.
losiu pisze: do tej pory własnie bylo tak ze jak lekarz ginekolog stwierdzał ze nie usunie ciaży to pacjentka szukałą sobie innego gościa i tyle
losiu pisze:a sumienie zawsze było to samo i gryzło tak samo....
losiu pisze:w przypadku Alicji tysiąc jest znowu problem głębszy i nie dotyczy tego czy ktos to zrobi czy nie tylko kiedy zaczyna sie życie....
dziwne jest tylko to ze teraz ma dziecko które kocha i sie z niego cieszy mimo iz słabo widzi i zastanawia mnie co ona mówi temu dziecku???myslałas o tym
losiu pisze:wydaje mi sie ze dzisiejszy świat ma jedna zasade i nia sie kieruje zeby było łatwiej i prościej bez żadnych wymagan i odpowiedzialności
losiu pisze:serio myslisz ze to sa rzetelne analizy i publikacje???mozna powiedziec ze tym im wierzyc na takiej samej zasadzie jak ja np publikacja w GN w którym prawie co tydzien piszą i pokazuja rzetelne analizy wielkiej sciemy GW w prawie każdej sprawie zwłaszcza dotyczącej koscioła:)))))wiec komu wierzymy Opti??
Na to to już za późno. Pani Alicja skarży się teraz żałośnie, że córeczka słyszy od innych dzieci w szkole, że jej mama walczy o pieniądze w rekompensacie za to, że nie mogła jej zabić. Ale czy nie tak jest w istocie?optimal pisze:,że powie to zanim ktoś inny naopowiada mu strasznych bzdur o jego matce.
A co jest nieprawdą?qwert pisze:nie jest tak.
hm...ale czytałas kiedyś GN???bo ja wyborcza czytam czasem ..... słabo mnie przekonujesz jakos do ich solidnych i rzetelnych analiz rozumiem ze to przyjęłas po prostu za pewnik i tyleoptimal pisze:Jak GN napisze coś na temat problemów kościoła to będę miała porównanie, na razie jednak , jak sam stwierdzasz, ogania się jedynie od GW i nawet nie wchodzi w poważną polemikę na odnośny temat. Wygląda na to,że nie może odpierać ataków , bo żeby się obronić przed zarzutami musiał by mieć jakieś argumenty , a że nie ma to pozostaje mu jedynie wmawianie wiernym czytelnikom,że to co pisze GW to wielka ściema , a Ty jesteś najlepszym dowodem ,że nie mają z tym najmniejszych problemów.
no i co z tego ze znasz?czy to cos ma udowodnic????a ja znam wielu którzy mimo tych tragedii zyją i modla sie za to co zrobiły ich dzieci i nadal je kochają i nadal maja takie same poglądy Ameryki nie odkryłes ...bo dla nich wiara i Bóg jest wazniejszy ...kazdy moze upaśc i miec słabośc cos zle zrobic ale wazne zeby umiec sie z tego podnieśc a nie trwac w tym co złe ...dobra gadam za duzo i jak na kazaniu chyba juz nadejszła ta chwila ze trzeba kończycqwert pisze: Znam niejednego katolika, który wobec tragedii rozwodu, przerwania ciąży, dziecka homoseksualisty zmienił nagle poglądy na bardziej liberalne.
rozumiem płód to nie dzieckoqwert pisze:to nie dziecko, tylko płód
to jest fizjologia bez ingerencji drugiego człowieka rozumiesz mam nadzieje???qwert pisze:a skoro to są wg Ciebie dzieci, to czy każdej podpasce robisz katolicki pogrzeb? a wcześniej chrzest? od 30 do 60% to są samoistne poronienia. Pisałeś , że się nie zabezpieczasz, to co siędzieje z Twoimi dziećmi? tak do wc lądują? bez chrztu?
qwert pisze:zajmij się macicą swojej żony o ile Ci pozowli. macicami obcych kobiet sięnie interesuj. to nie Twoja ani moja sprawa.
znaczy nie rozumiem???qwert pisze:a dorosły to dziecko?
słabo mnie przekonujesz jakos do ich solidnych i rzetelnych analiz rozumiem ze to przyjęłas po prostu za pewnik i tyle
losiu pisze:co do Alicji piszesz ze nie mam empatii i niczego nie dostrzegam???a ty Opti co dostrzegasz w tym problemie???bo ja najpierw dostrzegam ze jest dziecko czyli nowe zycie
optimal pisze:,że największe piekło kobietom robią same kobiety
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości
O nas Dentonet - Internetowy Serwis Stomatologiczny.
Pierwszy, największy i najpopularniejszy stomatologiczny portal w Polsce.
Powstał w połowie 2000 roku, a swój debiut miał na wystawie CEDE w Łodzi we wrześniu 2000 roku.