Centrum Szkoleniowe DSI Face-Clinic, ul. Łuczek 4, Warszawa / 2019-08-31
590 zł brutto
naira90 pisze: Przekonałam się, że to ciężka, fizyczna praca w bardzo małym obszarze, który wcale mnie nie zafascynował.
lew38 pisze:Ale już alergolog albo okulista wcale nie ma źle, a mnie kręgosłup szyjny coraz bardziej nap...
lew38 pisze:Sorry, to oczywiście średnio pomogło autorce wątku, to tak bardziej że niby lek medzi mają gorzej.
dokładnie. jedyna słuszna stomatologię zobaczysz u Pabla i choćby dla tych przeżyć dlatego warto pozostać w zawodzie.-Pablo- pisze:To co widzisz na studiach jest wypaczeniem stomatologii a to co zobaczysz po studiach będzie najprawdopodoniej jeszcze większym wypaczeniem, to prawda.
JacekW pisze:dokładnie. jedyna słuszna stomatologię zobaczysz u Pabla i choćby dla tych przeżyć dlatego warto pozostać w zawodzie.
JacekW pisze:dokładnie. jedyna słuszna stomatologię zobaczysz u Pabla i choćby dla tych przeżyć dlatego warto pozostać w zawodzie.-Pablo- pisze:To co widzisz na studiach jest wypaczeniem stomatologii a to co zobaczysz po studiach będzie najprawdopodoniej jeszcze większym wypaczeniem, to prawda.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości
O nas Dentonet - Internetowy Serwis Stomatologiczny.
Pierwszy, największy i najpopularniejszy stomatologiczny portal w Polsce.
Powstał w połowie 2000 roku, a swój debiut miał na wystawie CEDE w Łodzi we wrześniu 2000 roku.