Warszawa, Siedziba firmy Poldent, ul. Dzika 2 / 2018-11-28
450 zł
soltys pisze:to ile zamierzasz brac za kołek z koroną??
zgoda. dlatego też w " niższy poziom" wchodzić nie należy". przy wyborze systemu i braku doświadczenia, co bierzemy pod uwagę ? jak długo implanty są na rynku, jakie są badania oraz ich dostępność i jakie jest piśmiennictwo odnośnie systemu. oczywiście istotny jest także głos kolegów i nie chodzi mi tutaj o ich doznania z kontaktu z firmą czy przedstawicielem handlowym / chociaż i to jest ważne/ a o własne obserwacje i doświadczenia. / jak wszczepia się sam implant, bo nie prawda , że wszystkie tak samo, jak zachowuje się po wszczepieniu i po obciążeniu , jak wszystko wygląda po roku, 3 czy 5 latach/mc_chamer pisze:Ale Boss dopiero zaczyna przygodę z kołkami, więc ważne jest aby dobrze poznał jeden z systemów (tych lepszych)
pracuję nimi także, od 2 lat. wyniki lepsze niż alfie / bo tak praktycznie to jest to samo/ zaniki większe niż statystyczne. straumann jest także ok, tylko niestety znowuż ceny.wizz pisze:Misem pracuje ale nie do końca polecam . A przynajmniej nie model Seven . Dobre sa klasyczne cylindryczne Biocomy i C1 .
myślę, że w tym przypadku droższe systemy odpadają. szczególnie ,że musisz jeszcze opłacić wszczepiacza.bossbusko pisze:moze na 4,5 ktos sie znajdzie.
bossbusko pisze:Problem w tym ze lubie sobie pokroic Z jakim skutkiem jeszcze nie wiem, ale podoba mi sie to
bossbusko pisze:i tak i tak, jutro np jade na kolejny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
O nas Dentonet - Internetowy Serwis Stomatologiczny.
Pierwszy, największy i najpopularniejszy stomatologiczny portal w Polsce.
Powstał w połowie 2000 roku, a swój debiut miał na wystawie CEDE w Łodzi we wrześniu 2000 roku.