Centrum Szkoleniowe DSI Face-Clinic, ul. Łuczek 4, Warszawa / 2019-08-31
590 zł brutto
bea pisze:W niedzielę byłam na kursie : "Niefarmakologiczne metody kontrolowania lęku w gabinecie stomatologicznym . Sedacja farmakologiczna ,sedacja wziewna - podtlenek azotu w gabinecie stomatologicznym" . Szkolenie składało się właściwie z 2 części :
1. J Zarzycki, M Bodal - aspekty psychologiczne pracy z dziećmi. Kurs rzetelnie przygotowany ,wykładowcy nieco stremowani, ale posiadający dużą wiedzę, chętnie odpowiadali na pytania- także podczas przerw. Ciekawe filmiki z wizyt w gabinecie. Z wykładu wyniosłam wiele ciekawych pomysłów i "pałer" do pracy z dziećmi.
Jeśli wybierzecie się na ten kurs- koniecznie przygotujcie aparat-momentami nie sposób notować na bieżąco tego co się pojawia na ekranie , a wszystko ciekawe i ważne.
Niestety kurs nie podaje magicznego zaklęcia przemieniającego dziecko w potulnego aniołka. Skorzystają wiele ci, którzy lubią przyjmować maluchy .
2. Jacek Kowalski - część poświęcona głównie podtlenkowi azotu - przepisy, normy prawne , praktyczne wskazówki dotyczące tematu. Ciekawe, szczególnie dla osób które przymierzają się do zakupu aparatury. Wykładowca dostępny , kontaktowy, chętny do odpowiedzi na pytania. Niestety , jak dla mnie zbyt duży nacisk doktor postawił na "autopromocję" ale ja go rozumiem- kto nie chce być sławny i bogaty![]()
![]()
Reasumując- kurs ciekawy, na pewno wart zainteresowania, polecam .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości
O nas Dentonet - Internetowy Serwis Stomatologiczny.
Pierwszy, największy i najpopularniejszy stomatologiczny portal w Polsce.
Powstał w połowie 2000 roku, a swój debiut miał na wystawie CEDE w Łodzi we wrześniu 2000 roku.