Centrum Szkoleniowe DSI Face-Clinic, ul. Łuczek 4, Warszawa / 2019-08-31
590 zł brutto
Moderator: Moderatorzy
Arcy_Hp pisze:Może jeszcze ktoś cośdoda od siebie?
mrozo22 pisze:Arcy_Hp pisze:Może jeszcze ktoś cośdoda od siebie?
Witam, pierwszy raz jestem na tym forum, wiec z gory przepraszam jesli zlamie jakies zasady regulaminu. Mam nadzieje, ze ta wiadomosc przeczyta jak najliczniejsza grupa:
Od chyba siedmiu lat cierpie na chroniczny bol prawego ucha- moje zycie stalo sie koszmarem, ucho jest nadwrazliwe na chlod, ped powietrza, na dotyk, doslownie na wszystko, bylem chyba u 30 specjalistow poczynajac na laryngologach konczac na ortodontach itp, dopiero jakis rok temu po wykulczeniu wszelkich mozliwych przyczyn, okazalo sie ze mam podwichniecie stawu zuchwowo skroniowego (miedzy innymi wskutek bruksizmu), z taka diagnoza laryngolog wyslal mnie do zakladu stomatologicznego w ktrum lecza zeby, zakladaja aparaty , doslownie wszystko, tam zalozono mi szyne relaksacyjna na noc i musialem robic roznie cwiczenia: otwierac szeroko usta itd, efekt jest taki ze w wyniku zgrzytania zebami "zjadlem" 2 kolejne szyny, a ucho jak bolalo tak boli, co ciekawe zauwazylem ze jak boli ucho to wtedy przy pruszaniu zuchwa bardzo wyraznie slysze strzelanie pod prawym bolacym uchem, wydalem na te szyny, konsultacje juz chyba z 5 tysiecy zlotych i zadnej ale to zadnej poprawy, ucho mnie strasznie boli,l tj nie do opisania, nie chce mi sie juz zyc, ratujcie, blagam. sorki za chaos ale nie umiem juz o tym problemie mowic bez ogromnego wzburzenia emocjonalnego, moj gg to 3577445
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości
O nas Dentonet - Internetowy Serwis Stomatologiczny.
Pierwszy, największy i najpopularniejszy stomatologiczny portal w Polsce.
Powstał w połowie 2000 roku, a swój debiut miał na wystawie CEDE w Łodzi we wrześniu 2000 roku.