Centrum Szkoleniowe DSI Face-Clinic, ul. Łuczek 4, Warszawa / 2019-08-31
590 zł brutto
nie wiem czy idiotyczne. na pewno późno wprowadzone i konieczne. eksport naszych rolników, do Rosji to tylko 7% całego eksportu rolnego więc nie ma o co krzyczeć ale niektórym to na rękę. inny bardziej dostaną w dupę. rolnicy niech ruszą głowy jak sprzedać towar. dopiero wczoraj zaczęli myśleć a to trochę za późno. interes to nie tylko dopłaty z unii.dr_feelgood pisze:Polscy rolnicy już płacą cenę za idiotyczne sankcje nakładane przez UE na Rosję
a skąd wiesz, że ma się dobrze ? myślę , że zacznie dyszeć.dr_feelgood pisze:Rosja ma się dobrze a polskie przedsiębiorstwa są melony w plecy. Wot, polytyka.
JacekW pisze: nie wiem czy idiotyczne. na pewno późno wprowadzone i konieczne. eksport naszych rolników, do Rosji to tylko 7% całego eksportu rolnego więc nie ma o co krzyczeć ale niektórym to na rękę. inny bardziej dostaną w dupę. rolnicy niech ruszą głowy jak sprzedać towar. dopiero wczoraj zaczęli myśleć a to trochę za późno. interes to nie tylko dopłaty z unii.
myślę że sowietom dość szybko sankcje unii i usa, jeśli będą konsekwentnie przestrzegane, odbiją się czkawką. szlaban na konta, wyjazdy, najnowsze technologie, w tym wojskowe itd.
oni nie są wbrew pozorom samowystarczalni a to, że od nas nie wezmą owoców, mrożonek czy mięsa...tym ociągającym się w unii z wprowadzeniem sankcji dla Rosji, bynajmniej w cale nie chodzi o import ze wschodu a o eksport. może w końcu zmądrzeli.
większość importu od nich to surowce energetyczne czyli gaz i w mniejszym stopniu ropa. przykręcą kurek ? / ceny i tak mają dla nas wysokie/ jeśli tak to komu go sprzedadzą ? no chyba, że opanowali technologię zamiany tych surowców na jedzenie, którego nie chcą importować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości
O nas Dentonet - Internetowy Serwis Stomatologiczny.
Pierwszy, największy i najpopularniejszy stomatologiczny portal w Polsce.
Powstał w połowie 2000 roku, a swój debiut miał na wystawie CEDE w Łodzi we wrześniu 2000 roku.