Centrum Szkoleniowe DSI Face-Clinic, ul. Łuczek 4, Warszawa / 2019-08-31
590 zł brutto
losiu pisze:i wszystko brzmi fajnie i jest git ale niestety sa na świecei dobre lody.........i nalesniki żony i własnej roboty dzemem:)))))))))))))))
helga_i pisze:Łosiu, na początku przeczytałam że lody roboty żony
Qwert, a napiszesz jak u Was z dzieckiem ? Tzn pamiętam że ono było motorem zmian w Waszej diecie. Je teraz tak jak Wy, czy troszkę inaczej?
bbasia pisze:izaa , qwert bardzo inspirujecie do zdrowego odzywiania ,,co prawda ja tak jak bea ,,,za bardzo uzalezniona jestem do wegli ,
bea pisze:Obok nas rodzina z dzieckiem (jakieś 2-3 lata) - dziecko nie jadło zupy, którą proponowali rodzice, tylko piło "Kubuś Waterr" - wypiło podczas obiadu z pół litra. Na drugie danie dziecko dostało talerz frytek.
bea pisze:Obok nas rodzina z dzieckiem (jakieś 2-3 lata) - dziecko nie jadło zupy, którą proponowali rodzice, tylko piło "Kubuś Waterr" - wypiło podczas obiadu z pół litra
kawanna pisze:izaa, czy znalazłaś miejsce dożylnego podawania witaminy ? W razie czego mogę służyć pomocą. Mamie życzę zdrowia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
O nas Dentonet - Internetowy Serwis Stomatologiczny.
Pierwszy, największy i najpopularniejszy stomatologiczny portal w Polsce.
Powstał w połowie 2000 roku, a swój debiut miał na wystawie CEDE w Łodzi we wrześniu 2000 roku.