Smuteq daj proszę znać czy nadal potrzebujesz namiarów. Byłam przekonana, że mój telefon wysłał wiadomość zwrotną z namiarami jednak chyba nie. Neurotyczna daj znać jak i u Ciebie. Jeżeli jedna i druga potrzebuje wsparcia czysto realnego to służę zawsze pomocą

U mnie idzie 5 miesiąc odkąd "wszystko" wyleczyłam co miałam wyleczyć. 5 miesiac z rusztowaniem w buzi zrobił takie zmiany że szczerzę się cały czas(mimo, ze do ideału jeszcze długa droga). Pod koniec roku czeka mnie kontrolka, zęby się przesuwają, zostaje odsłonięte to co było ciężko dostępne więc okaże się czy coś trzeba leczyć.
Dorota. maria co u Ciebie? Pisałaś że masz problem z osadem i kamieniem. Mam to a raczej miałam to samo. Zainwestowałam w soniczną z efektem wybielania, polerowania i usuwania osadu i już żadnych problemów. Osad mi się strasznie zbiera szczególnie teraz i wystarczy że ją uruchomie i już wszystko wraca do normy. Nie kupowałam tej najdroższej, rozleklamowanej znanej wszysktim marki, dałam koło 400 zł więc da radę ją jakoś kupić

Może i Ty spróbujesz? No a tak to powiem Wam, że jak pomyślę o kontroli i o mojej Pani stomatolog to mogłabym nawet i teraz do niej jechać

:)