Kaja - na saszerów miała byś za free tak?
jesli tak to lipa troche

Ale dasz rade
Moderator: Moderatorzy
Ja mam krzywą przegrodę, garb chyba większy niż Ty, w ogóle spory kinol kartoflany... i wystarczy mi jedna operacja. I tak piękny nie będę i zupełnie nie ma to dla mnie znaczeniaraczej godzi o garb nosa, choć nie wiem jak jest do końca z ta przegrodą
Isaac, ja już co prawda kilka razy się tu wtrącałam, ale tak raczej sporadycznieGosia - spoko nie ma sprawy
napisz coś o sobie bo pierwsze cię tu widze;-)
Tak, ja od paru dni jestem bez tego na siódemce (szczęka)... chory w domu leżę, więc nawet tematu ruszyć nie mogłem. Jutro dzwonie do orto. To już będzie moja 3 wizyta specjalna z okazji zerwanego zamka. Poza tym sam mi kilka zerwał zakładając nowe... więc jest ciekawie. Zbankrutuje na taksówkach. W takich chwilach cieszę się, że mój orto nie jest z Zakopanego...Cholera odczepił mi się drut na ósemce na żuchwie.
Tam mam taki dziwny zamek który sie chyba zwie rurką czy coś.
Wysłałem co prawda juz maila do dr. ale chciałem was zapytać czy wy tez takie wypadki mieliście?
Co z tym zrobiliście?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości
O nas Dentonet - Internetowy Serwis Stomatologiczny.
Pierwszy, największy i najpopularniejszy stomatologiczny portal w Polsce.
Powstał w połowie 2000 roku, a swój debiut miał na wystawie CEDE w Łodzi we wrześniu 2000 roku.